Para pengusaha casino Macau duwe taun sing apik

Para pengusaha casino Macau duwe taun sing apik

Pemulihan kasino pasar kasino ing Macau wis dilapurake mbantu sawetara wirausahawan paling misuwur ing industri kanggo nambah kekayaan sing luwih akeh, kanthi papat perajin lokal sing muncul ing 30 paling ndhuwur daftar 50 Wong paling kaya Hong Kong paling diterbitake dening Forbes .

Taun kepungkur wis weruh 40 kasino ing mantan rekaman enklave Portugis lan nambah 19% ing taun-taun kanthi pendapatan ageng reged kanthi luwih saka $ 33 milyar lan iki mbantu mbantu Lui Che Woo (digambarake) nganti meh 70% dadi $ 19 milyar. The octogenarian serves minangka Ketua kanggo Galaxy Entertainment Group Limited, sing tanggung jawab kanggo pembangunan Galaxy Macau raksasa antarane akeh liyane lan wis wungu saka titik kaping enem ing 2016 Forbes peringkat kanggo njagong ing katelu mung ing mahasiswi real estate Li Ka Shing lan Lee Shuan Kee.

Rolas sasi sadurungé uga dilapurake duwe keuntungan kanggo Pansy Ho Chiu King saka MGM China Holdings Limited, sing mlaku ing MGM Macau, lan ngupaya mbukak $ 3.46 milyar pembangunan MGM Cotai sing anyar , nalika dheweke munggah siji panggonan saka peringkat pungkasan taun njagong ing posisi 15 ing daftar Forbes anyar. Wong sing umuré 55 taun iku anak saka Macau kasino Macan Stanley Ho Hung Sun lan saiki dadi wanita paling sugih nomer loro ing Hong Kong sawise tycoon layanan finansial Pollyanna Chu Yuet Wah kanthi kira-kira $ 5.5 milyar.

Nanging

salah sijine pemain paling gedhe ing daftar Forbes yaiku Lawrence Ho Yau Lung minangka net worth luwih saka $ 2,5 milyar wis weruh dheweke munggah saka posisi 42 taun pungkasan menyang posisi 29 wektu iki. Wong sing umuré 41 taun dadi Ketua lan Ketua Pegawai Eksekutif kanggo Melco Resorts and Entertainment Limited, sing ana ing sandhuwuré City of Dreams Macau, Altira Macau, lan Properti Studio City Macau, nalika sasi pungkasan weruh dhèwèké ngedol kabèh 17,37% saham ing kasino Asia operator Summit Ascent Holdings Limited.

Nanging, daftar Forbes anyar ora ana kabar apik kanggo saben wong minangka Angela Leong On Kei saka kasino casino Macau SJM Holdings Limited, sing ngoperasikake 20 casino ing kutha kalebu ing Grand Lisboa sing apik, nyumurupi net worth dheweke nganti 7,5% ing taun kanggo $ 3.7 milyar. Senadyan nempuh posisi kaping 18 ing ranking 2016 kanggo posisi kaping 22 ing wektu iki, kekuwatane 56 tahun iki bakal cepet-cepet nyusul sawisé perjanjèn Grand Lisboa Palace multi-milyar ing perusahaan ing Cotai Strip.